MIBIS-techniek voor borstvergroting ook in Spanje beschikbaar

MIBIS-techniek voor borstvergroting ook in Spanje beschikbaar

Als een van de grootste en meest toonaangevende klinieken voor plastische chirurgie in Europa, besloten we een hele tijd geleden dat het tijd werd om ook een vestiging in Spanje te openen. In 2021 was het zover en opende Wellness Kliniek Barcelona haar deuren. De unieke en veilige MIBIS-techniek voor borstvergroting is daarom ook in Spanje beschikbaar. En dat is niet alleen prettig voor patiënten die een adres bij de deur zoeken, maar ook voor patiënten uit andere landen die hun borstvergroting willen combineren met een vakantie!

blog 29/04/2024 door Yvonne

Laten we nog eens inzoomen op de voordelen van de MIBIS-techniek. En wil je een borstvergroting laten doen? We vertellen je over de opties van België vs. Spanje.

Wat is de MIBIS-techniek?

Wie al ooit bij ons op consult is geweest of informatie heeft ingewonnen over de borstvergroting met implantaten, weet dat wij groots fan zijn van onze zelf-uitgevonden MIBIS-techniek. Hierbij worden implantaten via een zeer kleine incisie geïnjecteerd, zodat je later geen litteken hebt. Waar deze techniek in de basis vooral populair was bij fotomodellen, filmsterren en andere beroemdheden, maken we de techniek graag voor iedereen toegankelijk middels aantrekkelijke prijzen. En door het openen van meerdere Wellness Klinieken, is de techniek dichterbij dan ooit.

Wat zijn de voordelen van MIBIS-techniek?

De MIBIS-techniek, wat staat voor Minimaal Invasieve Borstimplantatiechirurgie (Minimally Invasive Breast Implant Surgery), heeft als doel de incisie te minimaliseren om zo een klein, bijna onzichtbaar litteken over te houden en tegelijkertijd de operatietijd te minimaliseren. Dit levert diverse voordelen op. Vanuit esthetisch oogpunt resulteert een klein litteken in een mooier eindresultaat, terwijl de ingreep sneller verloopt en de kans op complicaties, zoals infecties, kleiner is. Door de kortere operatieduur wordt bovendien de kostprijs verlaagd, waardoor deze innovatie toegankelijk wordt voor iedereen.

Kan ik zelf mijn cupmaat kiezen bij MIBIS?

In principe wel, al adviseren de artsen bij Wellness Kliniek over wat mooi past bij je lichaam. Zelfs grote maten siliconen borstimplantaten kunnen worden ingebracht via een incisie in de borstplooi van maximaal 3,5 cm. De arts bij Wellness Kliniek selecteert specifiek het type borstimplantaat dat sterk, veilig en elastisch is en past bij de geprefereerde cupmaat. Hierbij wordt gekozen voor borstimplantaten die bij uitstek geschikt voor het inzetten van de MIBIS-techniek. Door gebruik te maken van speciale instrumenten, ontwikkeld en gepatenteerd door de Wellness Kliniek, worden de siliconen implantaten vervolgens geplaatst. Hierdoor heeft elke vrouw de vrijheid om haar gewenste cupmaat te kiezen.

Is de MIBIS-techniek voor borstvergroting nieuw?

De MIBIS-techniek is nog steeds innovatief, maar zeker niet meer nieuw. Bij Wellness Kliniek België wordt de techniek al jarenlang met succes toegepast, wat een van de redenen is dat de kliniek de beroemde internationale reputatie heeft verdiend. Tegenwoordig wordt de MIBIS-techniek ook bij sommige gespecialiseerde klinieken in de USA ingezet.

Wellness Kliniek maakt de techniek echter graag voor zoveel mogelijk dames toegankelijk. En juist dat is de reden dat we naast België nu ook écht trots zijn dat we MIBIS tevens in Barcelona aan kunnen bieden! Zo hoeven patiënten uit het Middellandse Zee gebied minder ver te reizen! Wat overigens uniek is aan de MIBIS-techniek bij Wellness Kliniek, is dat het bij ons ook erg betaalbaar is. Bij ons betaal je niet extra voor deze unieke methode, nee, we hanteren toegankelijke borstvergroting prijzen, zodat iedereen de boezem kan krijgen waar je van droomt!

MIBIS-borstvergroting in België of Barcelona?

Wil je zelf een borstvergroting met de MIBIS-techniek laten doen? De artsen hebben al vele duizenden vrouwen aan hun droomboezem mogen helpen, en jij kan de volgende zijn. Woon je dichter bij België? Misschien dat je toch een MIBIS-borstvergroting in Barcelona wilt overwegen. Populair is namelijk de combinatie van borstvergroting en vakantie. Daar vertellen we wat meer over, zodat je zelf beslist of dit iets voor je is.

1. Start met een ontspannen vakantie

Waarom niet eerst nog even Barcelona verkennen, voordat je straks moet bijkomen van de ingreep. Gun jezelf die rust en ontspanning voordat je onder het mes gaat. Want zeg nu zelf, Barcelona is een topbestemming, waar je zowel cultuur kunt snuiven als aan het strand kunt liggen. Dat is zeker het overwegen waard! Kom je niet uit België en zou je juist de nabij gelegen Belgische hoofdstad Brussel willen ontdekken; de stad van de moderne architectuur? Dan is dat the place to be voor jou.

2. Next Day Surgery Service

Onze Next Day Surgery Service is een kosteloze service waarbij consult en behandeling binnen 2 dagen plaatsvinden. Dat betekent dat je dus geen dagenlang hoeft uit te trekken in het land van bestemming. Geniet bijvoorbeeld eerst lekker van die vrije dagen, om vervolgens op aaneengesloten dagen het consult en de ingreep te plannen. Bijkomend voordeel van de MIBIS-techniek: je mag normaal gesproken 2 dagen na de ingreep weer vliegen! Dit is zeker niet standaard, want bij veel andere methodes moet je 1 tot 6 weken wachten voordat je weer het vliegtuig in mag.

3. Consultatie en nazorg op afstand

De afspraak voor een consultatie hoeft niet noodzakelijk in de kliniek plaats te vinden; deze kan ook worden gedaan via een e-consult of teleconsultatie. Voorafgaand aan de operatie onderga je altijd een lichamelijk onderzoek en een consult met zowel de chirurg als de anesthesist. Binnen een jaar na de borstvergroting ben je welkom in de kliniek voor een gratis follow-up, en indien gewenst kun je ook je behandelend arts consulteren via een telemeeting. Bovendien lossen de hechtingen vanzelf op!

4. Kwaliteit bij beide klinieken even goed!

Voor de kwaliteit van de zorg maakt het niet uit of je voor Wellness Kliniek Genk of Wellness Kliniek Barcelona kiest. Je mag bij beide klinieken topkwaliteit verwachten. Wij bieden het ISO 9001 kwaliteitslabel voor uitstekende zorg en wonnen al meerdere keren een award voor uitstekende patiënten ervaringen. Misschien dat je de prijs nog in je keuze wil meenemen, gezien de prijs van vliegtickets of andere vormen van vervoer kan verschillen. Af en toe hebben we bovendien promoties voor je klaarstaan. Bekijk de actuele borstvergroting Spanje prijzen en de borstvergroting België prijzen.

Enthousiast over Wellness Kliniek en de befaamde, veilige en littekenvrije techniek voor borstvergroting? Plan dan gerust een vrijblijvend consult in. Dan kun je daarna altijd nog beslissen of je de ingreep bij Wellness Kliniek België of Spanje laat uitvoeren.

Book online