Een dijbeenlift, ook wel bekend als een dijbeenplastiek of dijlift, is de ideale oplossing voor wie strakkere en betergevormde dijbenen of bovenbenen wil. Verslapte dijen? Overweeg je een dijbeenlift? Veel loshangend vel op de binnen- en/of buitenkant van je dijen? Een mediale dijlift verwijdert slappe overtollige huid en vetweefsel aan de binnenkant van je bovenbenen. Met een dijbeenlift krijgen je bovenbenen een gladde en stevigere huid en krijg je een mooier silhouet in je kleding. De dijbeenlift is een populaire behandeling bij Wellness Kliniek.

Dijlift: details

  • Operatie: 2 u.
  • Slaapverdoving of algemene verdoving
  • Incisie: 20 - 40 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 14 - 28 dagen
  • Compressiekledij

Dijbeenlift in België

Een dijbeenlift in België wordt uitgevoerd door een team van ervaren plastisch chirurgen. Wellness Kliniek is ruim 25 jaar een begrip op het gebied van esthetische plastische chirurgie. We wonnen al meerdere keren de WhatClinic Award als nummer 1 Europese Kliniek voor uitstekende patiënten ervaringen. Voor een dijbeenlift kun je terecht bij de Belgische vestiging in Genk, alsook in de Spaanse Wellness Kliniek in Barcelona. Bekijk alvast dijbeenlift voor en na foto’s om een beeld te krijgen van de haalbare resultaten.

Toon alle foto's

Veilige dijbeenlift bij Wellness Kliniek

Een veilige dijbeenlift bij Wellness Kliniek wordt uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen die gebruik maken van geavanceerde dijbeenlift technieken om optimale resultaten te garanderen met minimale hersteltijd. Onze gespecialiseerde kliniek biedt deskundig advies en zorgt voor een veilige behandeling en resultaat dat aansluit op jouw wensen. Vraag vandaag nog een consult aan en ontdek wat een dijbeenlift voor jou kan betekenen!

Veilige chirurgie staat bij Wellness Kliniek voorop. Je kunt op ervaren plastisch chirurgen rekenen als het aankomt op het liften van de dijbenen. Voor een mooi en symmetrisch resultaat! Wellness Kliniek bezit het officiële ISO 9001 label voor kwaliteitsgarantie. Op basis van een persoonlijk consult adviseert de arts je over de haalbare resultaten voor dijbenen liften.

Dijbenen liften op een manier die bij je past!

Dijbenen liften op een manier die bij je past betekent dat de procedure volledig wordt afgestemd op jouw lichaam, wensen en behoeften, voor een natuurlijk en mooi resultaat. Bij Wellness Kliniek hebben we verschillende technieken in huis en de professionele arts zal altijd kijken welke techniek het mooiste resultaat biedt voor jouw dijbenen. Dat kan gaan om een liftende operatie, maar ook benen liposuctie en/of het verwijderen van spataderen. Een dijlift zorgt in ieder geval voor een prachtig resultaat, met benen die er strakker en jonger uitzien. Zo passen je dijbenen beter bij hoe je je voelt en bij de rest van je lichaam.

Wat kost een dijbeenlift?

Ben je benieuwd naar de dijbeenlift kosten? Bij Wellness Kliniek worden alle prijzen transparant weergegeven en is ook de prijs van een dijbeenlift alles-inclusief. We hebben de kosten voor dijen liften overzichtelijk voor je uiteengezet in de prijstabel. MI staat voor Medische Indicatie en betekent dat de ingreep vrijgesteld is van btw, indien tijdens het consult naar voren komt dat de medische indicatie van toepassing is. Alle dijbeenlift kosten zijn inclusief de de chirurgische ingreep, anesthesie, opname en nazorg in de kliniek.

Dijbeenlift mediaal | mini dijlift : binnenkant dijen (MI) * 3140
Dijbeenplastiek | Volledige dijbeenlift: binnenkant benen tot knieën (MI) * 5495
Dijbeenlift lateraal: lift buitenkant dijen (MI) * 4210

Alle prijzen zijn BTW exclusief.


Bekijk alle prijzen voor dijbeenlift

Dijlift België: Next Day Surgery Service

De Next Day Surgery Service voor een dijlift bij Wellness Kliniek in België garandeert een snelle, efficiënte procedure waarbij je consult en operatie op elkaar volgen, met volledige focus op comfort en efficiëntie. Deze service is vooral populair bij ons internationaal cliënteel. Kom je van wat verder weg en wil je graag kiezen voor de professionaliteit en ervaring van Wellness Kliniek? Ontdek dan deze Next Day Surgery Service! Dit is een kosteloze service waarbij consult en ingreep binnen 48 uur plaatsvinden, zodat je als klant reistijd en reiskosten bespaart.


Lees meer over Next Day Surgery

Welke soorten dijbeenlift zijn er bij Wellness Kliniek?

Wellness Kliniek is gespecialiseerd in het volledig gamma dijbeenlifting en biedt verschillende soorten dijbeenlift procedures. Ontdek de opties en dijbeenlift prijzen. Hieronder volgt een overzicht van de soorten dijbeenlift behandelingen bij Wellness Kliniek. Tijdens het consult komt naar voren welke behandeling het beste bij je past.

Na het overzicht met soorten dijbeen operaties, lees je veelgestelde vragen en antwoorden over dijbenen liften. Heb je zelf nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we maken graag tijd voor je.

Dijbeenplastiek - volledige dijbeenlift

Dijbeenplastiek staat ook bekend als de volledige dijbeenlift of thigh lift. Deze procedure is gericht op het verbeteren van de contouren van de dijen (bovenbenen). Tijdens het dijbenen liften, verwijdert de chirurg overtollig vet en huid uit het bovenbeen om een strakker en gladder uiterlijk te creëren. De huid over de volledige lengte van je bovenbeen, tot aan de knie wordt strakker gemaakt. Ook kan slappe huid bij de binnenkant van de knieën mee gecorrigeerd worden. Want ook rond de knieën kan vel gaan hangen en vet zich ophopen. Dat kan weggewerkt worden met dijbeenplastiek.

Dijbeenlift mediaal – binnenkant dijen liften

De mediale dijbeenlift, ook wel medial thigh lift genoemd, richt zich op het verbeteren van de binnenkant van de dijen. Tijdens deze procedure verwijdert de chirurg overtollige huid en vetweefsel aan de mediale zijde van de dij, wat resulteert in een slanker en strakker profiel. Daardoor merk je bijvoorbeeld dat broeken mooier en beter aansluiten. Bovendien biedt het ook functionele voordelen, omdat de benen hierdoor minder tegen elkaar schuren tijdens het lopen.

Dijbeenlift lateraal – buitenkant dijen liften

De laterale dijbeenlift, ook wel laterale thigh lift genoemd, richt zich op de buitenkant van de dijen. Dit is namelijk een probleemzone waar overtollig vet en losse huid snel zichtbaar wordt. Tijdens de procedure wordt overtollige huid en vetweefsel aan de zijkanten weggehaald, wat zorgt voor een strakker en beter gevormd silhouet van je bovenbenen.

Bovenbeenlift

Slappe huid bovenbenen door de leeftijd of na gewichtsverlies kan door de plastisch chirurg gecorrigeerd worden met een dijbeenlift, ook wel bovenbeenlift genoemd.

Een bovenbeenlift is een chirurgische ingreep waarbij rimpelige, overtollige slappe huid en soms vet van de bovenbenen wordt verwijderd. Deze behandeling verbetert het silhouet van je bovenbenen en maakt de huid strakker en gladder. Deze ingreep is erg populair, vooral als de huid slap of verslapt is geraakt door gewichtsverlies, veroudering of door genetische aanleg.

Er zijn verschillende soorten bovenbeenliften, afhankelijk van het gebied dat behandeld moet worden:

  1. Mediale bovenbeenlift: Hierbij wordt vooral de binnenkant van de dijen aangepakt. Dit is een populaire procedure voor mensen die last hebben van overtollige huid aan de binnenkant van de bovenbenen.
  2. Bovenbeenlift of Dijbeenlift: Hierbij wordt de binnenkant van je bovenbenen strakker gemaakt.
  3. Laterale bovenbeenlift: Hierbij wordt de buitenkant van de dijen strakker gemaakt.
Dijbeenlift met liposuctie – Dunne en strakke benen

Zijn je benen wat voller, en heb je daarbij ook nog last van hangende huid? Mogelijk is het voor jou ideaal om liposuctie en dijbeenlift te combineren. Hoe dit precies ingericht wordt verschilt per persoon. Zo heb je mogelijk last van vetophoping aan de buitenkant van je bovenbenen, terwijl je de dijbeenlift mediaal (binnenkant) wil laten uitvoeren – of andersom. Tijdens een persoonlijk consult vertelt de arts of de combinatie van technieken zinvol is. Bekijk hier alvast liposuctie benen voor en na foto’s.

Dijbeenlift met spataders verwijderen – Egale benen

Wanneer je een dijbeenlift laat doen, is het jammer als je benen alsnog getekend worden door oneffenheden, zoals spataders (varices benen). Gelukkig kunnen we spataderen verwijderen met diverse vormen van lasertherapie en sclerose behandelingen, zowel kleine als grote spataders. Hierover krijg je tijdens het consult advies.

Dijbeenlift voor vrouwen en mannen

De dijbeenlift in zijn verschillende vormen kan zowel door vrouwen als mannen gekozen worden. Bij Wellness Kliniek zien we de ingreep echter vaker bij vrouwen, omdat zij sneller last hebben van losse huid rond de bovenbenen en de knieën. Mannen hebben daar dus (vanuit genetisch en hormonaal oogpunt), minder snel last van. Wel kan een dijbeenlift sowieso bij vrouwen en mannen uitkomst bieden als je flink wat gewicht hebt verloren, omdat er dan vaak loshangend vel overblijft. Ook algemene ouderdomstekenen zorgen zowel bij vrouwen als mannen voor loshangend vel bij de bovenbenen. Verder wordt de dijbeenlift ook gedaan als onderdeel van de volledige mommy make-over of in combinatie met buikwandplastiek na vermageren.

Veelgestelde vragen over dijbeenlift

Welke soorten dijbeenlift zijn er en wat mag ik verwachten?

1. Mediale dijbeenlift, ook mini-dijbeenlift, of binnenste dijlift genoemd.

Dit is de minst ingrijpende dijbeenlift optie, geschikt voor mensen die alleen lichte huidverslapping en vetophoping (tussen de bovenbenen) willen laten corrigeren, aan de bovenkant van de benen tussen de dijen. Soms schuren de dijen tegen elkaar. Een mini-dijbeenlift of mediale dijlift kan dan een goede optie zijn.

Litteken: relatief klein en verborgen in de liesplooi.

2. Dijbeenlift, ook dijbeenplastiek of totale dijbeenlift genoemd.

Richt zich op het liften van de huid aan de binnenzijde van de dijen (bovenbenen). Deze procedure is de meest populaire dijbeenlift procedure bij Wellness Kliniek en geschikt voor mensen met slappe, rimpelige huid aan de binnenkant van de bovenbenen, vooral na gewichtsverlies of gewoon door het ouder worden. De plastisch chirurg maakt een verticale incisie van de lies tot bij de knie, langs de binnenkant van je bovenbenen. Deze lift kan je bovenbenen aanzienlijk slanker laten lijken en de huid gladder, maar je moet wel rekening houden met meer zichtbare littekens.

Litteken: in de liesplooi, verticaal lopend langs de binnenkant van je bovenbenen, richting knie.

3. Laterale dijbeenlift, ook buitenste dijbeenlift genoemd.

Deze dijbeenlift richt zich op het buitenste deel van de dijen en heupen. Een laterale dijbeenlift wordt vaak gecombineerd met andere contourvormende procedures na gewichtsverlies, zoals buikwandcorrectie.

Litteken: Aan de buitenzijde van je bovenbenen.

Wanneer kiezen voor een dijbeenlift?

De volledige dijbeenlift kan vooral nuttig zijn voor mensen die na gewichtsverlies of door veroudering te maken hebben met een hangende huid. De ingreep kan ook helpen bij het verbeteren van de algehele proporties van het lichaam en het zelfvertrouwen van de patiënt vergroten. Een dijbeenlift is een goede keuze als je ontevreden bent over de slappe huid aan de binnenkant of buitenkant van je dijen en knieën.

Het is echter wel belangrijk dat je met de juiste verwachtingen aan deze behandeling begint. De exacte positie van je litteken en de details van de operatie en het herstel bespreek je vooraf met je chirurg. De plastisch chirurg bekijkt de mogelijkheden en bespreekt met jou hoe de beste resultaten behaald kunnen worden.

Voor wie is een dijbeenlift geschikt?

Je komt in aanmerking voor een dijbeenlift als je voldoende overtollige huid rond de dijen hebt. De huid verliest aan elasticiteit na gewichtsverlies, zwangerschap of gewoon door veroudering. Vrouwen in de menopauze krijgen er vaak mee te maken. Dan wordt de huid van het bovenbeen dikwijls te slap, verrimpeld en ongelijk. Die overtollige huid vind je misschien esthetisch en/of functioneel oncomfortabel. De huid tussen de benen kan namelijk schuren als je wandelt. Het ziet er ook niet meer zo fraai uit in badpak. Een dijlift zou dan een oplossing kunnen zijn.

Op welke leeftijd een dijbeenlift laten doen?

In principe kun je op iedere leeftijd een dijbeenlift laten doen, mits je in algehele goede conditie bent om de ingreep te ondergaan. Bij Wellness Kliniek ontvangen we voornamelijk vrouwen van de leeftijd tussen de 40 en 65 jaar voor de ingreep dijbeenlift. Slappe, overtollige huid komt vaak voor omdat de huidelasticiteit in deze leeftijdsgroep merkbaar begint af te nemen als gevolg van veroudering en hormonale veranderingen.

Jongere vrouwen, tussen 30 en 40 jaar, laten soms een thigh lift (dijbeenlift) uitvoeren nadat ze erg zijn afgevallen, zoals na zwangerschap of intensieve afslankprogramma's. Hoewel de huid in deze fase nog redelijk elastisch kan zijn, kan een dijbeenlift nodig zijn om overtollige huid en vet te verwijderen, dat niet weggaat met alleen sporten en dieet.

Ook vrouwen tussen de 65 en 75 jaar zijn goede meestal kandidaten en voelen zich na een dijbeenlift fitter en mooier.

Mannen, van alle leeftijden, die veel gewicht zijn verloren, kiezen voor een dijbeenlift als ze veel huidoverschot hebben.

Hoe gebeurt een dijbeenlift?

Bij een dijbeenlift maakt de chirurg meestal een incisie in de lies en/of langs de binnenkant van het bovenbeen om overtollige huid te verwijderen. Daarna wordt de huid strakgetrokken en opnieuw gehecht voor een gladder en strakker uiterlijk. De operatie helpt om verslapte huid te corrigeren, vaak na gewichtsverlies, jojo diëten of door het ouder worden.

Een dijlift of dijplastie en andere behandelingen aan je bovenbeen worden uitgevoerd onder slaapverdoving of narcose. Deze ingrepen gebeuren meestal in dagopname, je mag dus 's avonds al naar huis. In sommige gevallen blijf je wel één nacht in de Wellness Kliniek.

Bij een dijlift verwijdert de chirurg alleen vel en onderhuids weefsel aan je bovenbeen. Soms combineert de chirurg een dijlift met liposuctie benen of liposculptuur benen. Beide ingrepen gebeuren dan meestal tijdens één operatie. Tijdens een vrijblijvend consult hoor je meer over de specifieke procedure die het mooiste resultaat geeft voor jouw lichaam.

Hoe snel is het resultaat van een dijbeenlift zichtbaar?

Het resultaat van een dijbeenlift is meestal al meteen zichtbaar na de operatie, maar het uiteindelijke resultaat na dijbeenlift komt pas volledig tot uiting na enkele maanden. Meteen na de ingreep, in de eerste weken na de behandeling, kunnen er nog zwelling en blauwe plekken zijn, wat het zichtbare resultaat tijdelijk kan beïnvloeden. Meestal stabiliseert het eindresultaat zich na 3 tot 6 maanden, wanneer de huid zich heeft aangepast aan je nieuwe contouren en de genezing is voltooid.

Is het resultaat van een dijbeenlift permanent?

Ja, het resultaat van een dijbeenlift is doorgaans permanent, mits je een stabiel gewicht behoudt en een gezonde levensstijl aanhoudt. Echter, natuurlijke veroudering en gewichtsschommelingen kunnen de huid en de contouren van je lichaam in de loop van de tijd beïnvloeden. Een gezonde levensstijl en een stabiel gewicht helpen echter om het resultaat dijbeenlift zo lang mogelijk te behouden.

Houd ik een litteken over aan een dijbeenlift?

Ja, een dijbeenlift laat littekens achter, omdat de chirurg een incisie moet maken om overtollige huid te verwijderen en de dijen te vormen. De locatie en grootte van de littekens hangen af van het type dijbeenlift: bij een binnenste dijbeenlift bevindt het litteken zich vaak in de lies of langs de binnenkant van het dijbeen. Hoewel de littekens in de loop van de tijd vervagen, blijven ze meestal zichtbaar. Ze zijn wel strategisch geplaatst om zo discreet mogelijk te zijn.

De grootte en de plaatsing van het litteken wordt vooraf met je besproken, tijdens het vrijblijvend consult, zodat je alsnog kunt beslissen of de ingreep bij je past. Uiteraard zal de chirurg altijd zo opereren dat de littekens minimaal zijn. Na verloop van tijd zullen de littekens vervagen.

Slecht litteken na dijbeenlift?

Een knobbelig, rood litteken of slecht litteken na dijbeenlift kan veroorzaakt worden door keloïdvorming. Keloïdvorming na een dijbeenlift is niet het gevolg van een slechte operatie of de schuld van de chirurg. Keloïden zijn abnormale littekens die buiten de grenzen van de oorspronkelijke wond groeien, en ze ontstaan door een overmatige reactie van je eigen lichaam tijdens het genezingsproces. Sommige mensen zijn genetisch vatbaarder voor slechte littekens of keloïdvorming, vooral mensen met een donkere huid. Het is moeilijk te voorspellen. Keloïden of een knobbelig litteken komt dus normaal gezien door je eigen huidtype en het genezingsproces, niet aan de kwaliteit van de ingreep zelf.

Houd contact met je chirurg en kom regelmatig op (gratis) controle consult. Pas nadat het litteken volledig uitgerijpt is (meestal pas na 18 maanden) kan een bijkomende behandeling opgestart worden om het litteken te verbeteren. Keloïden kunnen worden behandeld met corticosteroïde-injecties, siliconengel of -pleisters, lasertherapie, of chirurgische verwijdering eventueel in combinatie met bestraling. Deze behandelingen helpen om het litteken minder zichtbaar te maken. Overleg met je arts is belangrijk om de beste aanpak te kiezen.

Wat zijn de nazorgregels na dijen liften?

Na dijen liften moet je fysieke inspanning vermijden, compressiekleding dragen om zwelling te verminderen, en de wond zorgvuldig verzorgen om infecties te voorkomen. Beperk beenbewegingen in de eerste weken om de wonden met hechtingen te beschermen.

Na de ingreep krijg je gepersonaliseerde nazorginstructies, specifiek voor jouw behandeling. Het is erg belangrijk dat iemand je komt oppikken, want je mag zelf niet rijden. Zorg er ook voor dat je de eerste 24 uur niet alleen bent.

Na de ingreep krijg je compressiekleding of een elastische gaine. Een drukverband bevordert de genezing. Je draagt het, dag en nacht, gedurende 2 tot 6 weken. Het elastische compressieverband geeft steun en het voelt comfortabel aan.

Probeer geen druk te zetten op de littekens. De hechtingen aan de buitenkant kunnen doorgaans na een twaalftal dagen verwijderd worden. Vanaf dan mag je douchen met lauw water maar nog steeds geen bad nemen. De onderhuidse hechtingen lossen vanzelf op.

Na 2 weken kan je weer lichte activiteiten uitvoeren. Bewegen is op zich goed, zolang het comfortabel blijft en je spanning op het litteken voorkomt. Na 6 tot 8 weken mag je weer sporten.

Mag ik douchen na een dijbeenlift?

Nee, niet direct. Het litteken moet namelijk droog blijven. Onze artsen adviseren om 10 dagen te wachten met douchen totdat de wond dicht is, om infecties te voorkomen. Uiteraard mag je je wel wassen met een nat washandje, zolang je maar zorgt dat de wond droog blijft.

Zodra je weer mag douchen, is het belangrijk om de eerste 4 tot 6 weken de wond droog te deppen met een handdoek en deze niet onder direct water te laten weken.

Na een dijbeenlift wacht je daarom best 4 tot 6 weken om weer in bad te gaan. Na ongeveer 6 tot 8 weken mag je ook weer zwemmen.

Wanneer kan ik weer aan het werk na dijbeenlift?

Werken na een dijbeenlift kan na ongeveer 2 tot 3 weken, mits het om wat lichter werk gaat. Voor fysieke beroepen adviseren we vaak een herstelperiode van 4 tot 6 weken. Het zal er echter vanaf hangen hoe de procedure precies is uitgevoerd. De specifieke verwachtingen en nazorgregels ontvang je van je arts.

Wanneer kan ik weer sporten na dijbeenlift?

Lichte sporten kunnen vaak na 2 tot 3 weken worden hervat, maar teamsporten, intensieve training of zware oefeningen moeten meestal tot 6 tot 8 weken na de operatie worden vermeden. Na een week mag je wel proberen of je al wat kunt wandelen (tenzij anders aanbevolen). Dat wandelen is vaak zelfs goed voor de bloedsomloop.

Wat moet ik doen bij ernstige pijn of complicaties na een dijbeenlift?

Neem onmiddellijk contact op met je arts als je last hebt van ernstige pijn, zwelling, bloeding of andere ongebruikelijke symptomen. Ook als je twijfelt en zorgen hebt, kun je ook rechtstreeks contact opnemen met je chirurg op het nummer dat je na de operatie hebt meegekregen. Wij staan 24/24 uur voor je ter beschikking, tot volledig herstel.

Dijbeenlift vergoeding: wanneer een Medische Indicatie?

Een medische indicatie of medische noodzaak voor een dijbeenlift wordt vaak gegeven wanneer er sprake is van ernstige huidoverschotten of hangende huid na gewichtsverlies, wat kan leiden tot fysieke ongemakken of huidproblemen zoals infecties. Daarnaast kan een dijbeenlift worden overwogen bij patiënten met aanzienlijke vetophopingen die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging. Een consult met een plastisch chirurg is noodzakelijk om de geschiktheid voor de ingreep te beoordelen op basis van individuele medische behoeften. Wanneer er sprake is van Medische Indicatie (Medische Noodzaak) dan komt dit tijdens het consult aan bod. In geval van medische indicatie betaal je geen btw en bespaar je 21% op de dijbeenlift prijs.

Dijbeenlift zonder operatie, is dat mogelijk?

Wanneer je graag je dijen laat liften zonder operatie, en sporten biedt in jouw situatie niet voldoende uitkomst, dan kan de chirurg tijdens een vrijblijvend consult kijken naar de mogelijkheden voor je lichaam. Een dijbeenlift zonder operatie geeft echter niet hetzelfde resultaat als een chirurgische dijbeenlift.

Liften van de huid kan vaak alleen door het wegnemen van de overtollige, uitgerekte, huid. Er bestaan niet-chirurgische dijbeenlift behandelingen om de huid (subtiel) een liftend effect te geven, of strakker te laten lijken. Deze niet-invasieve behandelingen zoals radiofrequentie, lasertherapie, ultrasound technieken of crèmes kunnen de huid wel wat strakker en gladder maken. Voor mildere huidverslapping kunnen ze wel resultaten geven, maar de effecten zijn tijdelijk en subtieler. Liften zonder operatie is echter minder effectief dan een chirurgisch lifting, zoals dijbeenlift, armlift of facelift.

Gevaren dijbeenlift: wat zijn mogelijke complicaties?

Indien professioneel uitgevoerd, brengt een dijbeenlift gelukkig weinig gevaren met zich mee. Het risico op infectie en slechte littekenvorming is echter altijd aanwezig, dus volg de nazorgregels zo nauwkeurig mogelijk op. Andere complicaties kunnen zijn: bloedingen, trombose, (tijdelijke) zenuwschade en gevoelloosheid.

Mislukte dijbeenlift: herstellen?

Een mislukte dijbeenlift betekent dat de resultaten niet aan de verwachtingen van de arts of de patiënt voldoen of als er complicaties ontstaan, zoals asymmetrie, zichtbare littekens, aanhoudende zwelling, infecties of necrose. Soms blijft er huidoverschot of ontstaat er een onregelmatige huidtextuur of een lelijk litteken. Het is daarom niet een fout van de chirurg. Complicaties komen nu eenmaal voor en je moet er rekening mee houden, want het resultaat van de genezing is helaas niet altijd te voorspellen. In dergelijke gevallen kan een herstellende ingreep nodig zijn om de problemen of de esthetische resultaten te verbeteren.

Na een chirurgische operatie, zoals een dijbeenlift, wordt doorgaans aangeraden om minstens 12 tot 18 maanden te wachten voordat je een herstellende ingreep ondergaat. Dit geeft je lichaam voldoende tijd om volledig te genezen en eventuele zwelling en littekens te laten afnemen, waardoor de chirurg een beter beeld heeft van het eindresultaat en wat er precies moet worden gecorrigeerd. Overleg altijd met je chirurg om het ideale moment voor een correctieve procedure te bepalen

Mislukte dijbeenlift: asymmetrie?

Als er voor de dijbeenlift al asymmetrie aanwezig is in de benen of de huid, kan dit invloed hebben op de uiteindelijke resultaten, zelfs als de operatie technisch goed is uitgevoerd . Asymmetrie van het litteken of de benen na de ingreep is meestal geen fout van de chirurg, maar eerder het gevolg van de oorspronkelijke verschillen in been- of huidstructuur. Het is belangrijk om deze pre-existente asymmetrie vooraf met de chirurg te bespreken om realistische verwachtingen over de uitkomst te hebben.

Dijbeenlift voor en na, wat mag ik verwachten?

Voor een dijbeenlift kun je verwachten dat je huidverslapping en overtollige huid aan de binnen- of buitenkant van je dijen worden aangepakt. Na de ingreep zal de huid strakker zijn, waardoor je benen er steviger en gladder uitzien, maar er zullen ook littekens zijn, meestal langs de binnenkant van de dijen. De resultaten zijn doorgaans blijvend.

De littekens vervagen geleidelijk over tijd, terwijl het uiteindelijke resultaat zichtbaar wordt na 12 tot 18 maanden, wanneer je volledig bent genezen. Bekijk dijbeenlift na foto’s om een goed beeld te krijgen bij het prachtige effect van deze ingreep.

Wat zijn de dijbeenlift ervaringen bij Wellness Kliniek?

De ervaringen met een dijbeenlift bij de Wellness Kliniek zijn over het algemeen zeer positief, waarbij patiënten erg blij zijn met het esthetische resultaat, zoals strakkere en slankere benen.

Wellness Kliniek won al meerdere jaren awards voor uitstekende patiënten ervaringen. We ontvangen patiënten van over de hele wereld. We adviseren je om ervaringen van andere patiënten te lezen bij onze dijbeenlift reviews, zodat je een goed beeld krijgt van wat andere patiënten vinden. Sowieso is het lezen van dijlift ervaringen en reviews een goede keuze als je klinieken wilt vergelijken en na wilt denken of de ingreep bij je past.

Wat is de beste kliniek voor dijbeenlift?

Wellness Kliniek behoort tot de beste klinieken voor een dijbeenlift in Nederland, België en Spanje. Wellness Kliniek staat bekend om hun jarenlange ervaring en hooggekwalificeerde plastisch chirurgen, waarbij ze moderne technieken combineren voor optimale esthetische resultaten en herstel​.

Wellness Kliniek is trots op de positieve patiënten ervaringen en biedt ISO 9001 garantie, hét internationale label voor kwaliteit. Let bij het vergelijken van klinieken voor dijlift op de ISO 9001 garantie, de kwalificaties van de chirurgen en patiënten ervaringen.

Het is daarnaast van belang dat je altijd een vrijblijvend consult kunt boeken voor persoonlijk advies. Bij Wellness Kliniek staan we voor transparantie en vertellen we je graag eerst over de mogelijkheden van de dijbeenlift voor jouw lichaam, alvorens je de knoop doorhakt voor de ingreep.

Dijbenen laten liften? Vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek!

Zoals je leest is er veel mogelijk met dijbenen chirurgie, en kan de dijlift in diverse varianten uitgevoerd worden. Van de binnenkant tot buitenkant en volledige bovenbenen lift, de arts kijjkt samen met jou naar de mooiste oplossing voor jouw lichaam. Boek nu een vrijblijvend consult, zonder verplichtingen en ontdek wat de plastisch chirurgen bij Wellness Kliniek voor jou kunnen betekenen met een dijbeenlift.

 Boek online of bel ons

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Meer info...